ANTALYA / MANAVGAT - Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi

90 (561) 617 0 444 Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcısı Faruk Cüneyt PALOLU
Örenşehir Mah. Arslanlar Sok. No 19/A Manavgat /Pansiyonumuzda Aynı Adrestedir
Vizyon
Mehmet Akif ERSOY Anadolu Lisesi olarak vizyonumuz, öğrencilerimizi değerlerimiz doğrultusunda, ilimiz ve ülkemizin geleceğine yön verebilen erdemli nitelikli bireyler yetiştiren eğitim -öğretim kurumu olmaktır
Misyon
Geleceğin lider ülkesi olma yolunda hızla ilerleyen ülkemizi omuzlarında taşıyabilecek, düşünebilen, sorumluluk bilinci ve çalışma azmi yüksek, bilgi ve beceriyle donanmış, fedakar, cesur ve merhamet yüklü fertler yetiştiren uluslararası örnek bir kurum olmaktır.
Başarılar
2021- Antalya Masa Tenisi Turnuvası İl 3. / 2023- Türkiye Genç Kızlar Halter Şampiyonası Türkiye 4.
Yabancı Dil
Okulumuzda birinci Yabancı Dil olarak İngilizce, ikinci Yabancı Dil olarak Almanca eğitimi verilmektedir.
Servis
Servis Bilgisi
5. Manavgat. 1 Alanya servisi, Pansiyon öğrencileri için hafta sonu servisleri bulunmaktadır
Manavgat/Örenşehir
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Antalya´nın Manavgat İlçesinde bulunup şehir merkezine 27 km uzaklıktadır.